Nissan Interstar

Nissan Interstar

Pris fra 449 147 kr

Nissan Interstar

Nye Nissan Interstar har et av de bredeste målene i sin klasse og byr på flere ombyggingsmuligheter for å dekke behovene til virksomheten din. Velg mellom ferdige Nissan-ombygginger eller flere skreddersydde ombygginger fra en av Nissans sertifiserte karosseribyggere. I tillegg til et stort, allsidig lasteområde, har nye Nissan Interstar en romslig, praktisk og tilkoblet kupé som blir kontoret ditt når du er underveis. Så du kan holde oversikten over hele virksomheten din uansett hvor du drar.

Skap din egen

Tilpasset, fokusert og klar til å sette i gang. Nye Nissan Interstar kan bygges om til en rekke spesialiserte roller. Med sitt lave og robuste understell har varebilen den ideelle plattformen for en av våre allsidige ferdige eller skreddersydde ombygginger.

Enkelt å håndtere. En ryddig kupé er tryggere og lettere å fungere i uten ting som ruller rundt føttene dine og uten å kaste bort tid på å lete etter ting. Nye Nissan Interstar har derfor mange smarte oppbevaringsplasser, som f.eks. det midtre setebordet med roterende brett og popup-bord.

Foto_Nissan Interstar

Foto_Nissan Interstar

Foto_Nissan Interstar

Foto_Nissan Interstar

Allsidig kraft Nye Nissan Interstars motor og drivlinje, med ytelser fra 150 ,via 165 til 180 hk og mulighet for for- eller bakhjulsdrift, sørger for optimal allsidighet - sammen med våre nyeste teknologier for å redusere drivstofforbruk og utslipp, inkludert start/stopp-teknologi.

Foto_Nissan Interstar