Foto_Gumpens kampanjedager
Kampanjedager hos alle Gumpens forhandlere i Kristiansand. G-Bil, Gumpens Auto Øst, Gumpens Auto Vest og Sørlandets Bilsenter.

Gumpens kampanjedager i Kristiansand

12.-14. oktober kjører vi felles kampanjedager hos alle Gumpen Gruppens forhandlere i Kristiansand. Det betyr gode tilbud, aktiviteter, lotteri hos Gumpens Auto Øst, Gumpens Auto Vest, G-Bil og Sørlandets Bilsenter.

Lotteri på Gumpen. 20.000,- i garantert innbytte, og lotteri hvor du kan vinne ELSYKKEL fra Yamaha og ID.Buzz Pro.

 

Lotteri i særklasse

Alle som kjøper ny eller brukt bil disse dagene, får et lodd i Blå Kors-lotteriet, hvor hovedpremien er en helt ny ID.Buzz Pro (verdi 575.000,-)! Les mer om lotteriet her.

Alle som prøvekjører bil hos oss med i trekningen av en YAMAHA Crosscore RC e-Bike (verdi 29.900,-). 

Ikke nok med det - du får også garantert minimum 20.000,- i innbytte for din gamle bil, både ved kjøp av ny og brukt bil hos forhandlerne. Norges Bilbransjeforbund ønsker å få flere gamle biler vekk fra veiene, for å nå målene for klimautslipp og unngå flere ulykker på norske veier - og vi ønsker å hjelpe der vi kan.

Kampanjepriser

Alle forhandlerne har også konkurransedyktige kampanjer på sine merker. Du finner gode priser på Skoda, Audi, Volkswagen, Nissan og norgesnyheten Seres!

Se kampanje fra Seres
Se kampanje på Audi Q4 e-tron 45 Edition Plus
Se kampanje på Skoda Enyaq 
Se kampanje på Nissan Leaf
Se kampanje på Volkswagen ID. 4 GTX

Flere aktiviteter hos forhandlerne

Det blir noe for en hver alder hos Gumpen disse dagene, og vi håper på fine dager for hele familien. Alt fra frokost med Trond Moi til wienerpølser, boller og hoppeslott. Med stabilt blodsukker tas det bedre avgjørelser, så alle forhandlerne har noe å bite i disse dagene. I tillegg har vi følgende aktiviteter: 

  • Hoppeslott hos Gumpens Auto Øst | Alle dager
  • Autografer av Vipers-jentene hos G-Bil | Lørdag 11.00-13.00
  • Gratis kampbilletter Vipers mot Larvik til de første 100 besøkende lørdag hos G-Bil
  • Lørdagsfrokost med Trond Moi på Gumpens Auto Øst | Lørdag 10.00-11.00