Nissan Primastar

Nissan Primastar

Pris fra 399 636 kr

Nissan Primastar

Passasjerer eller last? Varebil eller plattformbil? Oppdag en rekke nye utgaver av Nissan Primastar som er designet for å tilfredsstille behovene til virksomheten din.

Sikker og romslig

Nye Nissan Primastar er bygget for å gjøre livet ditt enklere. Med sitt fleksible lasteområde, smarte lastefunksjoner og tilkoblede kupé, håndterer den alle sider av virksomheten din.

Kraftig og effektiv Nye Nissan Primastar gir deg mer på hver kjøretur. Varebilens stopp og start-teknologi og regenerative bremsing utnytter hver dråpe drivstoff maksimalt og sørger for rikelig med kraft og dreiemoment ved transport av tung last.

Foto_Nissan Primastar

Varebil Funksjonell, romslig og pålitelig. Nye Nissan Primastar har en plass og manøvrerbarhet som er praktisk for både bygater og motorveier. Den er tilgjengelig i to høyder og med to skyvedører for enkel tilgang på hver side.

Foto_Nissan Primastar

Combi Med en én meter bred åpning for praktisk lasting når du parkerer på gaten. Nye Nissan Primastar byr på fleksible passasjer- og lasteområdekombinasjoner. Varebilen gir deg opptil 4,1 m³ lasterom hvis du fjerner setene og kan leveres med 1 eller 2 skyvedører.

Foto_Nissan Primastar