Helt nye Nissan X-TRAIL e-POWER

Nissan X-TRAIL

Pris fra 554 800 kr

Helt nye Nissan X-TRAIL e-POWER

Lekeplasser må ikke ha grenser. Helt nye Nissan X-TRAIL gir deg en unik og stilig kjøreopplevelse. Med sine elegante LED-frontlys, imponerende luftinntak foran og firkantede panserdesign, er selv en tur til butikken fylt med spenning.

Nye Nissan X-Trail har forbedret aerodynamikk og den umiskjennelige V-motion-grillen som utgjør de velkjente kjennetegnene til Nissans spennende design-DNA. Denne delelektriske familiecrossoveren nekter å forsvinne inn i bakgrunnen.

e-POWER Nissan e-POWER er en unik elektrisk teknologi som består av en drivstoffeffektiv bensinmotor som lader et batteri. Resultatet er en responsiv og stillegående kjøreopplevelse uten behov for å lade bilen. Leveres også i en e-4ORCE AWD-utgave som gir deg enda mer kraft og stabile kjøreegenskaper. Begge teknologiene gir deg en unik kjøreopplevelse, lik en elbil. Nissan X-Trail med sine unike teknologier leverer langt mer enn det man forventer av tradisjonelle hybrider.

Foto_Nissan X-TRAIL

Med umiddelbar, jevn akselerasjon fra e-POWER og enestående kontroll fra AWD-systemet e-4ORCE takler hjulene dine glatt, ujevnt terreng med enkelthet. På tide å ta familieeventyret ditt lenger enn noensinne.

Foto_Nissan X-TRAIL

Plass til alt og alle Med plass til opptil 7 personer er det bare å si farvel til krangling om hvem som skal få den beste sitteplassen. Hold deg oppdatert med USB-porter foran og bak, og organiser bagasjerommet ditt slik at det passer den aktuelle turen, med innovative elementer som gir deg opptil 16 ulike bagasjeromsoppsett.

Foto_Nissan X-TRAIL

Foto_Nissan X-TRAIL

Møt din smarte andrepilot Du og familien din er i trygge hender med ProPILOT Assist. Nye Nissan X-Trail er utstyrt med avanserte ProPILOT Assist med Navi-Link og sikkerhetsteknologier som er designet for å hjelpe deg med å holde deg midt i filen i en forhåndsinnstilt avstand til kjøretøyet foran. ProPILOT Assist bruker innebygde TomTom®-kart for å forutse svinger, veikryss, avkjøringer og mer.

Foto_Nissan X-TRAIL