Foto_Årets bedrift
PRIS: Per Helge Gumpen mottok utmerkelsen Årets bedrift 2023 på Næringsforeningen i Kristiansandsregionens hagefest.

Gumpen Gruppen kåret til Årets bedrift 2023

Gumpen Gruppen ble nylig utnevnt som Årets Bedrift (store virksomheter) under den årlige hagefesten arrangert av Næringsforeningen i Kristiansandsregionen. Dette er en stor anerkjennelse av Gumpen Gruppens innsats, engasjement og betydningen av vårt bidrag til det lokalsamfunnet.

Det var tydelig at dette betydde mye for konsernsjef i Gumpen Gruppen, Per Helge Gumpen, da han inntok podiet på Christianholm festning for å motta prisen.

– Det er helt fantastisk. Jeg blir faktisk rørt av å få lov til å oppleve dette, sa Gumpen til KRS Avisen like etter utdelingen.

Jurymedlem Rolf Michaelsen fra Qualified Professionals leste opp juryens begrunnelse for tildelingen. De vektla Gumpen Gruppens rolle i å styrke næringslivets posisjon på Sørlandet og deres langsiktige, familieeide forretningsmodell som har opprettholdt solid drift og økonomi i en utfordrende tid.

Juryen bemerket også at Gumpen Gruppen har en synlig og konkret strategi for bærekraft, med fokus på vedlikehold, levetid, redusert strømforbruk og motivasjon av ansatte til å engasjere seg i miljøarbeid og bærekraftutvikling.

 I Gumpen Gruppens lange historie har vi vært bevisste på at suksess ikke bare handler om økonomisk vekst, men også om å være en aktiv deltaker i samfunnet og ta ansvar for miljøet og de ansatte.