Foto_Første med Caddy Cargo

Først med nye Caddy Cargo: – Gutta er veldig fornøyde!

Nodelandsbedriften HG-Bygg var de aller første som rullet ut fra Gumpens Auto Vest med nye Caddy Cargo.

– Det var nok tilfeldig timing at vi var aller først, men litt ekstra moro er det jo, smiler byggmester og daglig leder i HG-Bygg, Helge Gausdal.

Gausdal startet bedriften sin som et enmannsforetak i 1992, og har siden den gang bygget seg opp stein for stein. Nå teller bedriften 15 ansatte, som utfører både små og store byggeprosjekter på Sørlandet.

Fire nye Caddy Cargo

I januar fikk HG-Bygg utlevert fire nye Caddy Cargo fra Gumpens Auto Vest, og ble en av de første norske bedriftene med Volkswagens nye Nyttekjøretøy.

– Vi har nå gått over på en ordning der alle ansatte har hver sin bil. Valget ble derfor Caddyer, forteller byggmesteren.

Hva mener du er de viktigste egenskapene ved en arbeidsbil?

– Den må være driftssikker og praktisk. Og sikkerheten er selvfølgelig viktig.

Caddy-Cargo-HG-bygg-3.jpg

Alfa og Omega

Som erfaren bedriftsleder i bygg- og anleggsbransjen har han sett hvor viktig det er med velfungerende biler for håndverkerne.

– Det er faktisk Alfa og Omega. Vi må vite at bilen starter på morgenen, og drifter oss gjennom arbeidsdagen. Hvis ikke taper vi ansikt overfor kunder, og inntjening.

Volkswagen Caddy har vært Norges mest populære varebil i en årrekke. Nå har bestselgeren fått en real oppgradering i Caddy Cargo. Den nye modellen har fått enda bedre kjøreegenskaper, takket være en helt ny bakaksel og en rekke nye assistentsystemer. I tillegg til dette har den også fått et betydelig oppgradert og romsligere førermiljø.

– God kvalitet

– Gutta er veldig fornøyde. Bilene oppleves som god kvalitet, noe vi forventer av en Volkswagen, sier Gausdal, som etter hvert har fått god erfaring med bilmerket.

Helt siden oppstarten har han sverget til Volkswagen som arbeidsbil for seg og sine ansatte. Det betyr snart 30 år med VW i grillen, og byggmesteren ser ingen grunn til å bytte merke.

– Erfaringen min er at Volkswagen er sikre og gode biler, som har vært fornuftige på driftskostnader. Bilene er en god arbeidsplass for håndverkerne, og vi er i trygge omgivelser når vi transporteres Sørlandet rundt. Servicenivået hos Gumpens Auto Vest er på topp, og vi føler vi blir behandlet med respekt. Så som jeg sier til selgere fra andre bilmerker: Bytter verken ut kona eller VW.

– For meg er gutta på Vest helt supre – god service og til å stole på, avslutter Helge Gausdal.

Caddy-Cargo-HG-bygg4.jpg