Foto_Gumpen Outlet
Rune Eikli har ansvaret for Gumpen Outlet, og opplever at konseptet har blitt godt motatt! Bilde fra nyåpningen tidligere i år.
Skrevet av: Benedicte Fuglevåg Glenne

Gumpen Outlet - Trygg og rimelig bruktbilhandel

Gumpen Gruppens nye Outlet- konsept består av biler som kan ha litt høyere kilometerstand og muligens en skramme eller to mer enn ved Gumpens andre bruktbil-avdelinger. Ved å kjøpe bil hos Gumpen Outlet sørges det for trygghet i alle ledd, som ikke er en selvfølge i alle bruktbilhandler. Alle biler kommer med ærlige tilstandsrapporter og garanti, tross den lave prisen.

- Trenger bilen for eksempel EU-godkjenning eller service, er dette noe vi ordner før bilen kommer for salg, forteller Rune Eikli, ansvarlig for Outlet på G-Bil.

Gumpen Outlet ligger i Sørlandsparken, i et lokale side om side med G-Bil. 

Sjekk ut våre bruktbiler her

Gumpen Outlet, Bruktbiler i hallen hos G-BIl. Volkswagen, Mazda, Skoda.

Merkenøytralt

Satsingen på Gumpen Outlet oppsto som en reaksjon på at leveringssituasjonen har vært turbulent i en periode, i tillegg til at Gumpen Gruppen ønsker å være en totalleverandør for alt innen bil.  Det er et tiltak for å holde aktiviteten i butikken oppe, og for å utnytte de ressursene de allerede har. Butikken tar inn biler fra alle ulike merker, og det er virkelig mulighet for å gjøre et kupp!  

-  Vi tar selvfølgelig også innbytte! Dette forgår på samme måte som ved et annet bruktbilkjøp, og det vil være en antatt innbyttepris før eventuell takst. Er kunden fornøyd med innbyttepris, vil vi taksere bilen i de tilfeller vi føler det nødvendig. 

Bruktbiler på G-Bil. Gumpen Outlet - Toyota Avensis brukt.

Et trygt kupp

Bilene har den samme, gode GUMPENGARANTIEN som andre biler, men begrenses til 6 måneder som standard.

- Vi skaper trygghet for kjøperne våre ved å levere både ærlige tilstandsrapporter og en garanti som kan utvides etter ønske. Det skaper trygghet å vite at bilen er driftsikker og fri for heftelser, avslutter Rune Eikli.

Avslutningsvis legger han til at det viktigste for Gumpen Outlet er at prosessen skal være ryddig for kundene, og at de ønsker å sikre alle en trygg bilopplevelse i mange år fremover.