Foto_Henting og levering til service
Vi ønsker å gjøre verkstedtjenestene våre mest mulig tilgjengelig, og stekker oss langt for å levere på kundens egne premisser.
Skrevet av: Benedicte F. Glenne

Nå trenger du ikke levere bilen til verkstedet selv

I en hektisk hverdag passer det ikke alltid like godt å reise til verkstedet for å få utført service, men nå kan Gumpen Gruppen tilby henting og levering der det passer best! Som eneste aktør på Sørlandet gjøres nå verkstedtimen enda mer tilgjengelig. Den tiden du sparer kan brukes mer effektivt, eller du kan benytte tiden til et velfortjent pust i bakken.

Hente- og leveringstjenesten er nå tilgjengelig hos alle Gumpens forhandlere i Kristiansand; Sørlandets Bilsenter, British Cars, G-Bil, Gumpens Auto Øst, Gumpens Auto Vest og Gumpen Skade & Bilpleie. Eivind Fosseli, servicemarkedssjef i Gumpen Gruppen, forteller at kunder har etterspurt en slik løsning.

– Tidsklemma gjør at verkstedtimen blir en belastning for mange, så ved å kunne tilby henting og levering på avtalt sted gjør det totalopplevelsen sømløs for kundene. Spesielt for bedrifter er dette en tids- og kostnadsbesparende løsning. Målet vårt er å være totalleverandør innen bilhold og gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder.

 

Eiving Fosselie, servicemarkedssjef Gumpen Gruppen

Fullforsikret under hele oppdraget

Henting og levering er en tilleggstjeneste ved bestilling av verkstedtime. Dagen før avtalt opphenting sendes det ut informasjon om sjåfør til eier av bilen. Sjåføren tar bilder både før og etter utført oppdrag, og bilen vil være fullt forsikret under hele oppdraget. 

– Dersom uhellet skulle være ute, er bilen fullt forsikret, uten at dette belastes kundens forsikringsselskap, opplyser Fosseli.

Sjåførene har strenge rutiner, og er kvalitetssikret i kjøring og rutiner. Bilen må være EU- godkjent og i kjørbar stand av hensyn til sjåførenes sikkerhet. Når du kontakter ditt verksted, vil de hjelpe deg å finne en løsning som passer ditt behov. Pris for henting og levering starter på 490,- hver vei. 

På dine premisser

Det er ikke alltid det passer å være uten bil i en periode, så det er viktig å gjøre det så effektivt og trivelig som mulig. Det er for eksempel mulighet for å leie bil i kombinasjon med henting og levering. For kortere verkstedopphold, er det også mange som heller ønsker å bli sittende i lokalene, og til de finnes både sitteplasser og trådløst nettverk. Tjenestene våre skal være mest mulig tilgjengelig og det skal gjøres på kundens premisser.

– Vi har også noen kunder som velger å prøvekjøre ny bil i ventetiden, dette kan man avtale med forhandleren, forteller Fosseli.

Bilhold

Er du bruker av Bilhold, kan tjenesten bestilles direkte i appen eller via websiden. Bilhold er tilgjengelig for deg med Audi, ŠKODA eller Volkswagen, og er en enkel måte å bestille verkstedtjenester.  

Uansett hvordan du velger å bruke den sparte tiden, føles det alltid godt å fjerne en tidstyv fra timeplanen!