Høstferiejobb for ungdom 

Gumpen Gruppen jobber hardt med å prøve å få inn unge talenter i bilbransjen. Vi søker nå motiverte 10. klassinger som har lyst til å teste de ulike verkstedjobbene og oppgavene vi har å tilby. I løpet av fem arbeidsdager vil du jobbe sammen med erfarne mekanikere som vil veilede og gi deg oppgaver.

5000 kroner er ukelønna om du møter opp på tida og er motivert for å lære. 

Du kan søke her! (søknadsfrist 16. september)

 

Tilbakemeldinger fra fjorårets elever 

Fjorårets elever hadde mye bra og si om opplevelsen de hadde hos oss. De snakket om at arbeidsmiljøet var kjempebra, mange gøye folk de fikk jobbet med. Her har vi noen eksempler fra noen elever vi snakket med. 

- Det er veldig gøy å jobbe her, det er masse gøye folk, og gøye oppgaver de setter oss til å gjøre, sier Sara Emilie 

Det fine med høstferiejobben er at du får testet ut et fagområde du interesserer deg for. I tillegg får alle tildelt en "fadder", slik at dere følges opp tett hele uken. 

- Det er mange fine mekanikere her som er gode til å forklare, lære og vise hvordan du praktisk og teoretisk gjør ting om bil og med bil, sier Patrick Knutsen

 

De forskjellige jobbene

Vi tilbyr en rekke ulike jobber med varierte oppgaver. Du får muligheten til å prøve ut forskjellige fagområder, inkludert:

- Bilmekaniker (lette kjøretøy)
- Billakkerer
- Bilskadefaget
- Reservedelsfaget
- Bilpleie

Våre forhandlere 

- Gumpens Auto Vest
- Gumpen Skade & Bilpleie
- Gumpens Auto Øst
- G-Bil
- British Cars Kristiansand
- Sørlandets Bilsenter

 

Hyggelig avslutning på uken

Når arbeidsuken nærmer seg slutten på fredag, samles vi til en hyggelig sammenkomst hvor foresatte også er invitert. Dette er en mulighet til å stille spørsmål, og opplæringskontoret vil gi mer informasjon om mulighetene innenfor bilbransjen.