Foto_Medaljer til Per Magne og Sindre i Yrkes-EM

Medaljer til Per Magne og Sindre i Yrkes-EM

Sist uke var Per Magne Svardal og Sindre Løland i Gdansk og konkurrerte i Yrkes-EM. De to jobber til vanlig hos Gumpens Auto Lyngdal og Gumpens Auto Vest, som biloppretter og mekaniker. 

Da de i forrige uke tok på seg landslagsdrakta for å forsvare Norges ære i disiplinene Bilskadefag (Per Magne) og Lette kjøretøy (Sindre), var det full innsats gjennom tre intense konkurransedager. Etter både blod og svette og mange arbeidstimer, kunne de endelig puste ut på fredag ettermiddag.

 

Per Magne tok EM-gull

Lørdag falt dommen, og det ble ellevill jubel i den norske delegasjonen da Per Magne ble kalt opp til scenen som 1 av de 3 beste deltakerne. Og da han minutter senere ble utropt som gullmedaljevinner var det en tydelig sjokkert og lykkelig Konsmo-gutt som entret toppen av pallen.

– Jeg har drømt om dette, men aldri turt å håpe på det, sa Per Magne rett etter medaljeseremonien. Per Magne kan nå smykke seg med tittelen europamester i Bilskadefaget. 

Sindre mottok Medallion for Excellence

Denne medaljen gis kun ut til de beste i hver kategori. I en veldig tøff konkurranse med 17 deltakere i dette faget, havnet til slutt havnet Sindre rett utenfor pallen, med kun 3 poeng opp til gullet.

– Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og føler jeg fikk gjort det beste jeg kunne, sier Sindre.

– Det var en kjempegøy opplevelse, noe jeg kommer ikke til å oppleve igjen, så det er veldig kult å ha vært med på dette. 

Guttene fra Gumpen hadde selvfølgelig med seg en stor heiagjeng ned til Polen, alt fra familie, kollegaer og venner.