Foto_Nye ID.7 stasjonsvogn

Nye ID.7 stasjonsvogn er lansert

Det nyeste tilskuddet til den utelukkende helelektriske Volkswagen ID.-familien er den romslige stasjonsvognutgaven av ID.7. Denne nyskapende Volkswagen ID.7 stasjonsvognen representerer en av de første store, elektriske stasjonsvognene tilgjengelig på markedet. Med sin sjenerøse plass, imponerende rekkevidde, rask lading og komfort i tråd med Volkswagen's velrenommerte design, blir ID.7 stasjonsvogn det ideelle valget for aktive familier som verdsetter både funksjonalitet og miljøvennlighet.

ID.7 stasjonsvogn gir deg mer plass til fritid, enten det er for korte eller lengre turer. Med imponerende 545 liter bagasjeplass, selv med fem passasjerer i bilen, har du god plass til alt du trenger for deg og familien. Du kan også justere bakseteryggene for å øke bagasjeplassen til 605 liter. Ved å legge ned baksetene, får du en imponerende lasteplass på hele 1 714 liter, perfekt for å håndtere alle typer opplevelser og behov.

 

ID.7 stasjonsvogn imponerer med romslig plass for fem passasjerer. Eksklusiv kvalitetsfølelse fremheves gjennom rette linjer og mykere materialvalg. Standardutstyrt med en imponerende 38 cm (15-tommers) infotainment-skjerm, tilbyr ID.7 stasjonsvogn en intuitiv, rask og enkel manøvrering.