Foto_Nye ID.Buzz GTX
Nye ID Buzz GTX

Nye ID. Buzz GTX er her!

Volkswagen ID. Buzz, som hadde verdenspremiere i 2022 og ble godt mottatt på det norske markedet, kommer med en ny utgave kalt ID. Buzz GTX. Denne modellen byr på rikelig plass for 5, 6 eller 7 personer, samt 4MOTION firehjulstrekk og hurtig lading.

ID. Buzz GTX deler flere kjennetegn med sine GTX-søsken i ID.-familien. Dette inkluderer den distinkte støtfangeren foran med sine gjenkjennbare kjørelys, flere paneler i sort høyglans og GTX-emblemer. Dette er gjenkjennbart på tvers av modellene. Den eksklusive fargen for ID. Buzz GTX er "Cherry Red", men den tilbys også i seks heldekkende farger og fire todelte farger. Bilen leveres som standard med 20-tommers felger.

På innsiden skiller ID. Buzz GTX seg ut som den eneste modellen med sort taktrekk. I tillegg har den GTX-logoer i setene, røde kontrastsømmer og GTX-logo på rattet.

 

GTX betegner de toppmodellene i Volkswagens ID.-familie, og uansett modell er de godt utstyrt som standard. ID. Buzz GTX markerer den første ID. Buzz-modellen som tilbyr AR Head-up-display. Den stemmestyrte assistenten IDA er også inkludert og har blitt betydelig forbedret, med integrasjon av ChatGPT.

Versjon 5.2 av ID. Software er tilgjengelig, og kombinert med infotainment-skjermen som nå har økt til 12,9 tommer, gir dette en mer intuitiv, enklere og forbedret brukeropplevelse. Standardutstyr inkluderer også IQ.LIGHT Led-Matrix hovedlykter.