Foto_Nye ID.Buzz Pro
Nye ID. Buzz Pro: Nå tilgjengelig med fem, seks eller syv seter.

ID. Buzz Pro: Lang versjon med flere seter!

Den oppgraderte ID. Buzz Pro er nå lansert i en lengre utgave, tilgjengelig med fem, seks eller syv seter. Den nye versjonen er forlenget med 25 cm, totalt 496 cm, og tilbyr dermed mer plass og fleksibilitet, ideell for familier. I tillegg til økt romslighet, har den også et større batteri på 86 kWh netto, noe som gjør den enda mer praktisk for lange turer og stor lastekapasitet.

Bestillingen er åpnet hos våre forhandlere!

Velger du seks- eller syv-seters versjonen av ID. Buzz Pro, får du tre seterader der den bakerste raden kan justeres i lengderetningen eller tas ut. Den økte akselavstanden gir 8,5 cm ekstra plass i andre seterad og 16,5 cm ekstra plass i tredje seterad. Med nedfelte seter i andre rad og tredje rad demontert, tilbyr den lange versjonen av ID. Buzz et bagasjerom på hele 2 469 liter.

 

ID. Buzz Pro har et stort dimbart glasstak som strekker seg over første og andre seterad. Det 1,5 m² store glasstaket gir bilen en enda større romfølelse og øker den innvendige høyden med tre cm, noe som forsterker bilens romslige design.