Foto_Nytt verksted: Gumpen Economy Service
VERKSTED: I Dalaneveien 37 er Gumpen Gruppens nyeste verksted lokalisert.

Nytt verksted: Gumpen Economy Service

Gumpen Economy Service er et helt nytt verksted i Dalaneveien, som gjør kompetansen vår og verkstedtilbudet  enda mer tilgjengelig for flere av kundene våre.

Servicen og vedlikeholdet du trenger til bilen din, påvirkes av hvor gammel bilen din er, hva du bruker den til, og hvor langt den har gått. En noe eldre Volkswagen eller Škoda har ofte litt andre behov enn helt nye utgaver av de samme merkene og modellene.  

Selv biler som begynner å bli litt eldre er i dag avanserte og digitaliserte, og de krever spesialistkompetanse. Denne kompetansen kan du være trygg på at vi har i Gumpen Gruppen, uansett hvilket verksted du besøker. Arbeidet som gjøres på de etablerte merkeverkstedene våre er ofte mer spesialisert og kompleks, mens Gumpen Economy Service har strømlinjeformet og effektivisert de enklere operasjonene. Det innebærer at vi kan tilby flere ledige timer, raskere oppfølging og et billigere konsept for litt eldre biler.

Vi løser altså ikke alle oppgaver på Gumpen Economy Service, men vi gjør mye, og alt arbeidet som utføres, gjør vi med fagkunnskap og ærgjerrighet. Du kommer altså til å kjenne igjen kvaliteten fra våre tradisjonsrike merkeverksteder.

Gumpen tar bilholdet ditt på alvor, også når bilen din er blitt voksen. Velkommen!

Eksempler på verkstedtjenester som gjøres hos oss:

  • Service
  • EU-kontroll
  • Skifte bremseklosser, støtdempere og eksosanlegg
  • Og selvsagt mye mer