Foto_Vi vant Årets Energismarte Bygg 2023!

Vi vant Årets Energismarte Bygg 2023!

Vi er utrolig stolte av å kunngjøre at Gumpen Gruppen har blitt hedret med prisen for Årets Energismarte Bygg 2023. Denne ærefulle anerkjennelsen ble tildelt vår konsernsjef, Per Helge Gumpen, og prosjektleder Sondre Gumpen under den prestisjefylte Energismarte Bygg Konferansen 2024. Vår innsats for å bygge landets mest avanserte og bærekraftige bilskadesenter har blitt verdsatt og anerkjent av bransjen.

Da vi satte i gang planleggingen av vårt nytt bilskadesenter i Sørlandsparken, visste vi at vi ville gå lengre enn noen gang tidligere. Vi ønsket ikke bare å bygge et toppmoderne anlegg, men også å sette standarden for energieffektivitet og bærekraft. Sammen med våre partnere hos OneCo, som var vår totaltekniske leverandør, satte vi oss ambisiøse mål for energibruk, utslipp, avfallshåndtering og arbeidsmiljø.

Vårt bilskadesenter er utstyrt med toppmoderne solcellepaneler på taket og en avansert batteribank som gjør bruk av gjenbrukte Nissan Leaf-batterier. Den smarte styringen av energiforbruket sørger for optimal utnyttelse av solenergien, og vi har også implementert innovative løsninger for oppvarming, ventilasjon og lyskontroll. Disse tiltakene har ikke bare redusert vår miljøpåvirkning, men har også resultert i betydelige kostnadsbesparelser på lang sikt.

 

Juryen, som bestod av anerkjente eksperter innen energi og bærekraft, valgte oss som vinner på grunn av vårt klare engasjement for bærekraft og vår evne til å inspirere andre i bransjen. Bærekraft er ikke bare en del av vår forretningsstrategi, det er en del av vår identitet og vårt DNA.

 

Vi vil også rette en stor takk til våre partnere hos OneCo, som har vært en uvurderlig støttespiller gjennom hele prosessen. Deres ekspertise og engasjement har vært avgjørende for suksessen til dette prosjektet.

 

Ved å vinne prisen for Årets Energismarte Bygg 2023 har vi bevist at det er mulig å kombinere bærekraft med lønnsomhet og innovasjon. Dette er bare begynnelsen på vår reise mot en mer bærekraftig fremtid, og vi ser frem til å fortsette å være en ledende aktør i bransjen.