hero image

Gumpen Motor er Gumpen Gruppens nyeste forhandler, med beliggenhet både i Kristiansand og Arendal. Vi selger nyere bruktbiler og det nye bilmerket Geely. Kom innom oss for en hyggelig handel!

Nyere bruktbiler

Hos Gumpen Motor selger vi nyere bruktbiler som er tett fulgt opp av tidligere eiere. Dette er biler med lite slitasje, fin kilometerstand og ordentlig nybilfølelse. Selvfølgelig får du også med Gumpen Gruppens markedsledende garanti.

Utvalgte biler

Alle våre bruktbiler

Geely kommer til Norge

Geely Auto har besluttet å justere sin produktstrategi for å styrke konkurransekraften i markedet, og dette innebærer at de vil styrke satsningen på sin nye produktserie «Galaxy. Denne produktserien er Geely Autos nye high-end satsning på dedikert elektrifiserte globale biler. Galaxy-produktserien vil innledningsvis bestå av fire ladbare og tre helelektriske modeller. Ifølge Geely kommer produktrekken til å benytte en dedikert «smart» elektrisk produktarkitektur som benyttes av deres egne merker, inkludert Volvo. Den første helelektriske Geely Galaxy E-modellen er forventet lansert i 4. kvartal i det kinesiske hjemmemarkedet.

Vi oppdaterer så raskt vi har mer informasjon.

Få nyheter og kampanjer på e-post