Nye QASHQAI med e-POWER teknologi

NISSAN QASHQAI

Pris fra 443 700 kr

Nye QASHQAI med e-POWER teknologi

I 2007 fant Nissan QASHQAI opp crossoveren med kombinasjonen av kombikupéens kompakthet og SUV-ens funksjonalitet. Og nå kan du møte den nye utgaven av Nissan QASHQAI! Med sin robuste fremtoning, moderne LED-belysning og massive 20" lettmetallfelger i et aerodynamisk kompakt karosseri, leverer Nissan QASHQAI nok en gang til toppkarakter. Nissan Qashqai er tilgjengelig med 2WD eller 4WD, med to del-elektriske drivlinjer: Mild Hybrid og e-POWER.

Ligner den ikke noe annet

Nissan QASHQAI har alltid vært ledende på design, og den nye utgaven gir et helt nytt bilde av en SUV med kraftige proporsjoner. Du vil garantert skille deg ut i mengden. Med strålende LED-belysning, massive 20" lettmetallfelger og elegante kupélignende linjer. Finn din perfekte Qashqai fra en rekke karosserifarger, inkludert det nye tofargede fargevalget. Du kan få den Qashqai du ønsker deg med det utvalget du kan velge fra.

Teknologi

Nissan Intelligent Mobility Nissan Intelligent Mobility gir deg mer tilkobling, trygghet og kontroll på enhver kjøretur. Du kommer til å kjøre med større bevissthet, og kan til og med få kjøreassistanse når du trenger det. Hver eneste nye Nissan Qashqai, helt fra den rimeligste modellen, er utstyrt med avansert teknologi for å beskytte deg og holde deg trygg. Og med fem stjerner i Euro NCAP kan du trygt kjøre av gårde.

Foto_NISSAN QASHQAI

ProPILOT Assist med Navi-Link Nå kan du kjøre med mindre stress og mer zen (intuitive opplevelser). ProPILOT Assist med Navi-link hjelper deg ikke bare med å opprettholde den valgte avstanden og holder deg sentrert i kjørefeltet, den bruker også innebygde kart fra TomTom® slik at systemet kan forutse ting som svinger, kryss, avkjøringer samt justere kjøringen i henhold til disse for en smidigere tur. Det kan til og med justere den valgte hastigheten basert på trafikkskilt.

Foto_NISSAN QASHQAI
Nyt kjøreturen med ProPILOT Assist med Navi-link.

10,8’’ Head-Up Display Se det du ønsker å se, uten å ta øynene bort fra veien. Du kan også tilpasse head-up-displayet i nye Nissan Qashqai til å vise hastighet, navigasjonskart, trafikkskiltgjenkjenning, infotainment med mer.

Foto_NISSAN QASHQAI
Desto mindre tid man ser bort, desto bedre.