hero image

Velkommen til Sørlandets Bilsenter! Vi er en del av Gumpen Gruppen og er godkjent merkeforhandler og verksted for Nissan og Seres. Du finner oss i Sørlandsparken, kom innom for en hyggelig handel!

Verksted

Sørlandets Bilsenter er sertifisert merkeverksted for Nissan og Seres, og utfører alle typer reparasjoner.
Vi tilbyr også dekk, dekkhotell, vindusviskere, skiboks og annet du trenger i ditt bilhold.

Bestill time

Har du en bil som er eldre enn 5 år?
Vi har spesialpriser på originalservice for din Nissan.
Se prisliste

NISSAN

Vi er stolte over å være offisiell Nissan-forhandler i Kristiansand og vestre Agder. Nissan er kjent for sin innovasjon, pålitelighet og fremragende ytelse, noe som gir deg som kjører en trygg og komfortabel kjøreopplevelse. De siste modellene har også vektlagt et unikt design, som skiller seg ut i den norske bilparken.

Les mer om de ulike bilmodellene her.

Nissan Ariya

NISSAN ARIYA

Pris fra 389 700 kr

Leasing fra kun 3.795 kr i måneden! Nissan Ariya er den nye elektriske crossoveren fra Nissan. En fantastisk bil full av krefter og overlegne kjøreegenskaper. Med sitt lekre design og intelligente løsninger er Ariya et perfekt valg for kvalitetsbevisste nordmenn.

Les mer
Nissan Leaf

Nissan LEAF

Pris fra 232 600 kr

Det har aldri vært et bedre tidspunkt for å nyte den umiddelbare responsen til en 100 % elektrisk motor. Med ladetider på rundt 60 minutter og opptil 385 km rekkevidde, byr nye Nissan LEAF på enda mer innovasjon for å få mer ut av kilometrene dine og øke batteriets kapasitet.

Kampanje nå:
Nissan Leaf Acenta med vinterhjul og Driver Assist Pack
Kun 329.000,-
Se tilbudet her

Les mer
NISSAN QASHQAI

NISSAN QASHQAI

Pris fra 443 700 kr

I 2007 fant Nissan QASHQAI opp crossoveren med kombinasjonen av kombikupéens kompakthet og SUV-ens funksjonalitet. Og nå kan du møte den nye utgaven av Nissan QASHQAI! Med sin robuste fremtoning, moderne LED-belysning og massive 20" lettmetallfelger i et aerodynamisk kompakt karosseri, leverer Nissan QASHQAI nok en gang til toppkarakter. Nissan Qashqai er tilgjengelig med 2WD eller 4WD, med to del-elektriske drivlinjer: Mild Hybrid og e-POWER.
Les mer
Nissan X-TRAIL

Nissan X-TRAIL

Pris fra 554 800 kr

Lekeplasser må ikke ha grenser. Helt nye Nissan X-TRAIL gir deg en unik og stilig kjøreopplevelse. Med sine elegante LED-frontlys, imponerende luftinntak foran og firkantede panserdesign, er selv en tur til butikken fylt med spenning.
Les mer
Nissan Townstar Kombi

Nissan Townstar Kombi

Pris fra 495 788 kr

Fra hverdagskjøring til skolen til turer i skibakken. Nye Nissan Townstar er skapt for opplevelser. Gled deg over den romslige kupéen med kvalitetsfinish og sømløs tilkobling som gir deg underholdning og lar deg holde kontakten, uansett hvor du drar. Tøff styling og iøynefallende detaljer på innsiden gjør et like stort inntrykk på de som er på utsiden.
Les mer
Nissan Townstar Varebil

Nissan Townstar Varebil

Pris fra 345 900 kr

Norges mest solgte elektriske varebil gjennom tidene, Nissan e-NV200, får sin etterfølger i nye Nissan Townstar. Med nykommeren får du større batteri, lengre elektrisk rekkevidde og flere innovative sikkerhetsløsninger. 

KAMPANJE: Spar 120.000,- på Townstar varebil tekna L1. Kun 379.000,- inkl. mva. Bare 5 igjen!
Les mer
Nissan Primastar

Nissan Primastar

Pris fra 399 636 kr

Passasjerer eller last? Varebil eller plattformbil? Oppdag en rekke nye utgaver av Nissan Primastar som er designet for å tilfredsstille behovene til virksomheten din.
Les mer
Nissan Interstar

Nissan Interstar

Pris fra 449 147 kr

Nye Nissan Interstar har et av de bredeste målene i sin klasse og byr på flere ombyggingsmuligheter for å dekke behovene til virksomheten din. Velg mellom ferdige Nissan-ombygginger eller flere skreddersydde ombygginger fra en av Nissans sertifiserte karosseribyggere. I tillegg til et stort, allsidig lasteområde, har nye Nissan Interstar en romslig, praktisk og tilkoblet kupé som blir kontoret ditt når du er underveis. Så du kan holde oversikten over hele virksomheten din uansett hvor du drar.
Les mer

SERES

SERES er en global bilprodusent som produserer intelligente elektriske kjøretøy for å skape tryggere, renere og mer bærekraftige samfunn. SERES-teknologier er fokusert på å levere økt sikkerhet, bekvemmelighet og ytelse for et globalt marked. SERES eier og driver produksjons-, monterings- og forsknings- og utviklingsanlegg i USA, Kina og Japan.

SERES 5

SERES 5

Pris fra 599 900 kr

SERES 5 er en fullelektrisk SUV Coupé som kombinerer imponerende ytelse med sikker og intelligent teknologi. Nyt et raffinert og funksjonelt interiør, avanserte førerassistansesystemer og Sigma-lysdesign. Kampanjepris: 599 900,- inkl vinterhjul og metallic lakk. Leasing fra 4495,- pr mnd.

Les mer
SERES 3

Seres 3

Pris kommer

Seres 3 er en romslig kompakt SUV som leveres med en omfattende utstyrspakke som standard. Den er effektiv og god å kjøre noe som gjør den perfekt for både bykjøring og helgeturer. Facelift og pris kommer på Seres 3 kommer snart.
Les mer
;

Kontakt oss

Meld deg på nyhetsbrev her